• Er staat voor alle nieuwe leden- en hun ouders- van SEH binnenkort weer een nieuwe 'WijzijnSEH-tour' op sportpark De Eeuwlanden op het programma. De eerstvolgende tour is op zaterdag 18 mei, van 11.30 uur tot 12.30 uur

  De kennismakingscommissie organiseert deze tour. Zij enthousiasmeren en informeren nieuwe leden na aanmelding bij de leukste voetbalclub van Heerde. Het doel van de rondleiding is dat het nieuwe lid- samen met ouders/verzorgers- een beeld krijgt van de vereniging. SEH wil hen van praktische informatie voorzien, zodat men weet waar wat te vinden is en men op de hoogte is van het reilen en zeilen van de club, maar ook van wat leuke weetjes. Bovendien zullen ouders of deelnemers worden ge├źnthousiasmeerd rondom vrijwilligerswerk bij SEH. Maar misschien wel het belangrijkste: de club hoopt zo dat de nieuwe leden zich welkom voelen.
   
  Aanmelden
  De tour zal ongeveer vier keer per jaar zijn en wordt van harte aanbevolen voor nieuwe leden. Zie dit dus zeker als een uitnodiging aan alle nieuwe leden en hun ouders om kennis te maken met de leukste club van Heerde. 
  Opgeven voor de rondleiding is belangrijk, omdat dan duidelijk is hoeveel 'welkomst-tasjes' (een soort goodiebag met SEH-artikelen voor nieuwe leden) er klaargemaakt moeten worden. Aanmelden kan per mail bij welkombijseh@vvseh.nl.
   
  Hopelijk tot dan!