• Wie zijn wij?

    SEH (Sportclub Excelsior Heerde) werd op 1 maart 1957 opgericht als zaterdagclub en dat zijn we nog steeds. De eerste jaren werd er gevoetbald op het Van Meurspark, achter het gemeentehuis van Heerde. Al snel verhuisde de club naar sportpark Molenbeek, waar nu de accommodatie van atletiekvereniging De Gemzen gelegen is. In de eerste helft van de jaren ’80 verhuisde de club vanwege ruimtegebrek naar het huidige sportpark De Eeuwlanden.

    De club telt momenteel zo’n 860 leden, waarmee we de grootste sportvereniging zijn uit de gemeente. Een kleine veertig teams spelen wedstrijden in KNVB-verband en daarnaast zijn er ook nog eens zo’n 10 teams binnen de club zelf actief in bijvoorbeeld de VeldhuisLeague4Kidz en de veteranen/recreanten.

    De club beschikt over 2 grasvelden en 2 kunstgrasvelden. Verder beschikt de club over 12 kleedkamers en een aantal bergruimtes, waar alle materialen zijn opgeslagen.

    In de ruime kantine is voldoende plaats voor spelers en bezoekers om voor, tijdens en na de wedstrijden nog wat na te praten onder het genot van een hapje en/of een drankje. Op het deels overdekte terras is bovendien het zicht op het hoofdveld fraai.

    SEH is een club, waar velen puur voor de gezelligheid en om recreatieve redenen voetballen. Daarnaast wordt er met de standaardteams getracht hoger op te komen en staat de prestatie voorop. Voor ieder wat wils dus.