• Leden van SEH en bezoekende verenigingen aan sportpark De Eeuwlanden: opgelet! Door wegwerkzaamheden en het evenement Truckersdag op zaterdag 16 september kan het zijn dat de gebruikelijke route naar onze voetbalvereniging even niet gevolgd kan worden.

  De beperkingen komen door twee redenen. Allereerst de wegwerkzaamheden aan de Molenweg, in de week van 11 tot en met 18 september. Bovendien is er op zaterdagmiddag het evenement Truckersdag, met als start- en eindpunt het industrieterrein vlak naast het sportpark.

  Wegwerk
  Er wordt asfaltonderhoud uitgevoerd aan de Molenweg. Tijdens de werkzaamheden worden omleidingsroutes aangegeven met borden. De werkzaamheden vinden plaats tussen de rotondes met de Zwolseweg en de Veldweg. Het sportpark is wel via de Veldweg en de Veldkampseweg te bereiken. De parkeerplaats van SEH is op deze manier ook gewoon bereikbaar.

  Het genoemde gedeelte van de Molenweg is vanaf vrijdagavond 19 uur tot en met zaterdagmorgen 06 uur zelfs helemaal dicht. Op andere momenten in de week zal er nog wel vaak een rijstrook beschikbaar zijn. Ook voor de fietsers en voetgangers geldt: kijk deze week uit voor de grote machines en het aangepaste asfalt. Het is zeker nu aan te raden te fietsen via de rotonde Molenweg/Veldweg en via de Veldkampsweg naar SEH te rijden.

  Truckersdag
  Dit jaar, traditioneel op de 3e zaterdag van september, vindt ook de 35ste editie van Truckersdag plaats. Zaterdag 16 september begint de route om 12.30 uur bij de Truck & Trailer Groep aan de Molenweg en eindigt om circa 16.45 uur bij Van den Heuvel Logistiek aan de Europaweg. De exacte route is op de site truckersdagheerde.nl te vinden. Overig verkeer kan in de omgeving van het industrieterrein en het sportpark, in het bijzonder rondom de start- en eindtijd, wat hinder ondervinden van dit mooie evenement.

  Wanneer u of jij deze week ook komt naar SEH: het is dus goed rekening te houden met enige vertraging op de weg rondom het sportpark!!!

  Bron foto: Bereikbaar Gelderland