• Vrienden van SEH

  Het motto van de Vrienden van SEH is 'samen sterk voor onze club SEH!'


  Het hoofddoel van de Vrienden van SEH is het financieel ondersteunen van projecten ten gunste van de SEH. Denk daarbij aan nieuwe veranderingen op het sportpark en of ondersteunende aankopen. Een van de zaken die dankzij de Vrienden van SEH mogelijk werden gemaakt is het kunstlicht op het 3e veld, maar ook het jeugdweekend en het gehandicaptentoernooi werden financieel ondersteund.

  Bestedingsdoelen worden niet door het bestuur van de Vrienden van SEH bepaalt, maar de leden van de Vrienden van SEH hebben het voor het zeggen. Op de jaarlijkse ledenavond is er de mogelijkheid om ideeën in te brengen, maar ook gedurende het seizoen kunnen de Vrienden contact zoeken met één van de bestuursleden om ideeën aan te dragen!

  De Vrienden van SEH doen echter meer dan alleen het financieel ondersteunen van de vereniging. Zo wordt bij veel thuiswedstrijden het rad van avontuur georganiseerd, op de laatste zaterdag voor Kerst wordt er een snerttoernooi georganiseerd met deelnemers uit alle lichtingen binnen de vereniging en zo zal ook de organisatie van het jaarlijks terugkerende familietoernooi in handen liggen van het bestuur van de Vrienden van SEH.

  Om ook de komende seizoenen en in de toekomst SEH te kunnen blijven ondersteunen zijn nieuwe leden natuurlijk meer dan van harte welkom. Het fraaie bord in ons clubhuis zit op enkele vakken na vol en is toe aan vervanging. Een nog groter bord met nog veel meer namen is één van de doelstellingen van het bestuur van de Vrienden van SEH.

  De hoofddoelstelling daarbij blijft echter steeds het ons samen sterk maken voor onze prachtige club. Bent u bereid deze doelstelling met ons en alle Vrienden van SEH samen na te streven? Word lid van de Vrienden van SEH!

  Henri Houtman
  Bestuurslid
  06-10952385

  Harmen van Oene
  Bestuurslid
  harmen_vanoene@hotmail.com
  06-15868950