• Een leuke verrassing zo voor de inwoners van Heerde in dit paasweekend: Voetbalvereniging SEH heeft een zogeheten ‘vouwfolder’ huis-aan-huis bezorgd in en rond het dorp. Met behulp van eigen jeugdleden én vele vrijwilligers was het grootste deel in een paar uurtjes rondgebracht.

  Het is inmiddels al de derde keer dat de club een vouwfolder uitbrengt: De primeur was in 2020, toen er geen PR-gids uitgegeven kon worden vanwege het coronavirus. Met deze ‘paasfolder’ toont de vereniging zich op een mooie manier actief in Heerde. Met bijvoorbeeld de paasgroet voor iedereen is er ook oog voor het sociale aspect.

  Zaterdagmorgen is het merendeel van de bijna 5.000 folders verspreid, met dank aan diverse jeugdteams en hun ouders/chauffeurs, spelers van SEH 1 en andere vrijwilligers. De bezorging is gedaan in kleine groepjes en begon op de parkeerplaats bij het sportpark. Zo liepen er in heel Heerde leden van SEH rond in hun bekende blauwe trainingspakken, een mooi gezicht!

  Op=op!
  Mensen die lid zijn van de vereniging, maar niet in Heerde wonen, hebben het drukwerk al per post ontvangen. Dit geldt ook voor de honderden sponsoren van onze mooie voetbalclub. Ook in het clubhuis is tijdens de openingstijden nog een aantal extra exemplaren af te halen voor de liefhebbers. Weer er wel snel bij, want op=op!

  Veel verschillende onderwerpen komen aan bod in de folder. Zo is er een interview met hoofdtrainer Jordy Vakkert te lezen en komt voorzitter Bram Horst aan het woord. Er is veel aandacht voor de trouwe vrijwilligers en alle voetbalmogelijkheden bij SEH komen voorbij. Daarnaast hebben we een verhaal met onze verzorgers en het belang van pijnvrij spel. Tot slot is er (hoe toepasselijk) een zoekactie met paaseitjes, waarbij toffe prijzen te winnen zijn.

  De totstandkoming van deze gids is volledig verzorgd door vrijwilligers en de vele sponsoren van SEH. Aan een ieder die aan dit drukwerk en de verspreiding ervan heeft meegewerkt: heel veel dank!

  Heeft u of heb jij vragen of op-, dan wel aanmerkingen over de folder, de inhoud of de bezorging? Neem dan contact op met de PR-commissie: prcommissie@vvseh.nl