• Veteranen

  Veteranen (40+)
  Liever geen ‘competitie verplichtingen’, maar wel de gezelligheid meemaken? Wellicht is de groep Veteranen bij SEH nog een optie. Een groep met vrij letterlijk Veteranen uit de sport. Zij bewijzen dat voetbal niet alleen is voor de fitste en snelste, maar dat je met ervaring en spelinzicht alsnog een lekker potje kan voetballen. Plezier en gezelligheid gaan hier altijd samen met fanatisme en veel humor. Ook buiten de trainingen en wedstrijdjes om.

  De veteranen hebben na een periode van aangepast trainen in de coronatijd (met bijvoorbeeld voetvolley) hun trainingsspel weer opgepakt. De trainingspartijtjes zijn wederom op woensdagavond 20.15 uur en zaterdagmiddag 13.15 uur. Nieuwe aanmeldingen zijn altijd welkom: van spelers die afgelopen seizoen zijn gestopt, dit seizoen stoppen of juist van buitenaf. Welkom!

  35+-groep
  Geen tijd doordeweeks of op de zaterdagen? Misschien is de 35+-groep op de vrijdagavond dan wel wat voor je. Deze spelvorm is er inmiddels alweer een aantal jaren bij SEH. Aanvankelijk deed deze groepe fanatieke mannen mee aan een competitie met andere verenigingen, maar de laatste jaren spelen zij gewoon onderlinge wedstrijdjes op de vrijdagavond. Gezellig en gemoedelijk zo aan het begin van het weekend, al is het fanatisme ook hier niet ver weg. En gelachen wordt er ook zeker!

  Interesse? Kom gerust eens langs op één van de vrijdagavonden! Aanvang: ongeveer 20.15 uur.