• Onder koude en frisse omstandigheden is er afgelopen zaterdag weer een start gemaakt aan de voorjaarscompetitie van de Veldhuis League4Kidz, bij voetbalvereniging SEH uit Heerde. De jongste talenten van de club dartelden weer met veel plezier over het hoofdveld. Gelukkig onder het toeziend oog van veel (groot-) ouders en andere familieleden, nu dat weer mag.

    De jongens en meisjes trainen iedere woensdagmiddag. En op zaterdagmorgen werken deze jonge pupillen van 6 en 7 jaar hun eigen onderlinge competitie af. In teams van vier of vijf kinderen. En in de tenues van de topclubs, mede mogelijk gemaakt door de trouwe sponsor Veldhuis Advies uit Heerde.

    De vaste staf van de Veldhuis League4Kidz is met ingang van dit jaar veranderd. Jan van Egteren, Dennis Huisman en Wendy Zwerver hebben jarenlang de kar getrokken en hebben het stokje inmiddels doorgegeven aan Margo Bagerman en Janet van Alfen.

    Op de zaterdagmorgen zijn ook de allerjongste talenten te bewonderen op het hoofdveld. Het zijn de Minipups van 4 en 5 jaar oud die dan de beginselen van het voetbalspel leren en vooral plezier maken. Ook zij zijn inmiddels weer in volle training.

    Van de nieuwe teams en groepen zijn ook foto’s gemaakt, die per heden op de site te bekijken zijn!