• Vanwege de vorst en de regen- en sneeuwval van de afgelopen dagen en de reeds slechte conditie van een deel van de velden heeft de consul veld 3 en 4 bij SEH wederom moeten afkeuren. Dit geldt in ieder geval voor de periode tot en met zondag 21 januari. De velden krijgen bij deze weersomstandigheden helaas amper de gelegenheid om goed op te drogen, waardoor er weinig verbetering te zien is in de staat van veld 3 en 4.
   
  De teams die normaal gesproken op veld 3 trainen zullen op het kunstgras een plekje moeten zoeken. Dit betekent dat andere elftallen wat moeten inschikken, maar wij gaan ervan uit dat dit in onderling en goed overleg zeker gaat lukken. 

  Kunstgras en sneeuw 
  De kunstgrasvelden 1 en 2 liggen er prima bij en hier kan wel- natuurlijk zolang er geen sneeuwdek op ligt- gewoon op gevoetbald worden. Dit kan deze week wel per dag verschillen, zo was het maandagavond niet mogelijk om te trainen omdat er een laag sneeuw op het kunstgras lag. Hetzelfde geldt helaas voor dinsdag 16 januari én woensdag 17 januari. Bekijk hieronder hoe woensdagmorgen veld 2 van SEH erbij lag.
   
  Update: Donderdag 18 januari is naar verwachting een deel van het kunstgras wel weer bespeelbaar.