• We hebben het allemaal wel gemerkt de laatste weken: de weersomstandigheden waren niet bepaald ideaal. Zeker niet voor de natuurgrasvelden. Er is veel regen gevallen en in combinatie met wat vorst en sneeuw de laatste dagen drogen die velden niet snel op.
   
  Het gevolg is dat veld 3 helaas door de consul deze middag is afgekeurd voor zaterdag 21 januari! Het goede nieuws is dat vooralsnog veld 4 (ook een natuurgrasveld) én de kunstgrasvelden 1 en 2 wel gewoon bespeelbaar zijn.
   
  Aangezien er deze zaterdag zowel competitie- als oefenwedstrijden zijn, is het wedstrijdschema wat omgegooid. Competitie gaat immers voor op vriendschappelijk. In de afbeelding hieronder is het nieuwe wedstrijdschema voor zaterdag 21 januari te bekijken. Helaas is er dus wel een aantal wedstrijden thuis afgelast. Teams die uit spelen raden we aan de website van de tegenstander goed in de gaten te houden!
   
  Let op: Het is dus niet toegestaan om veld 3 momenteel te betreden. Ook niet voor trainingen, warming-ups of iets dergelijks!

   
  Update maandag 23 januari, 16.00 uur: Veld 3 mag momenteel, vanaf maandag 23 januari, weer tussen de beide strafschopgebieden gebruikt worden!