• Van den Heuvel Logistiek langer sponsor van SEH

    3 dec 2023
  • Het bekende bedrijf Van den Heuvel Logistiek, met ook een vestiging op het industrieterrein van Heerde, blijft de komende jaren op verschillende manieren zichtbaar op sportpark 'De Eeuwlanden', de thuisbasis van voetbalvereniging SEH. Beide partijen zijn onlangs een verlenging van de sponsorovereenkomst voor de duur van vier jaar overeengekomen!

    In het voorjaar van 2020 nam de van oorsprong Brabantse logistieke dienstverlener Van den Heuvel Logistiek het bedrijf Houtman Transport over. Die firma was al vele tientallen jaren trouw verbonden aan de voetbalclub. Het bedrijf is zelfs al hoofdsponsor geweest van SEH.

    Ook onder de 'nieuwe' naam gaat de sponsoring dus gewoon door. Rijk Potkamp van de sponsorcommissie van SEH en Saskia Groteboer, branchemanager van de Van den Heuvel-vestiging aan de Europaweg in Heerde, hebben onlangs bij het bedrijf het nieuwe contract ondertekend. Daarbij werd natuurlijk richting de sponsor de dank en waardering uitgesproken voor de al jarenlange trouwe ondersteuning van de club.