• Ben jij of ken jij de enthousiaste sportverzorger (m/v) die wij voor de voetbalvereniging SEH uit Heerde zoeken? Wij zijn op zoek naar iemand die deze mooie, belangrijke en afwisselende functie met ingang van het seizoen 2022 - 2023 wil vervullen!

  VV SEH is een voetbalvereniging met ruim 750 leden. Het doel is om met eigen spelers te groeien naar een hoger niveau. Het eerste elftal speelt nu in de 4e klasse C. Belangrijk is dat spelers topfit zijn en op een medisch verantwoorde wijze kunnen trainen en spelen. Als verzorger (m/v) speel je hierin een belangrijke rol.

  Wat is je functie?

  * Als sportverzorger ben je onderdeel van de staf van het eerste elftal van de vv SEH.
  * Daarnaast behandel je ook andere leden van de club.
  * Als verzorger ben je beschikbaar tijdens trainingsavonden op de dinsdag- en donderdagavond. Daarnaast ben je ook op de wedstrijddagen (zaterdag) beschikbaar.
  * Jouw functie als sportverzorger betekent dat je kunt intapen/bandageren en sportmassages kunt geven.

  * Bovendien gaat het om eerste hulp geven bij sportongevallen. Daarnaast beoordeel je in overleg met de trainers de inzetbaarheid van spelers.
  * Tevens werk je nauw samen met het team van Fysio Dynamiek in Heerde.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  * Je bent onderdeel van een team.
  * Kennisdeling met Fysio Dynamiek.

  * Ruimte voor bijscholing.
  * Een marktconforme vergoeding.

  Ben je flexibel, sociaal, heb je bovenstaande kennis en word je enthousiast van dit bericht? Neem dan snel contact op met bestuurslid Voetbalzaken, Gert Toorn: 06-5336 3000, of stuur een mail naar info@gert-haarmode.nl

   

  Bron afbeelding: Google/Adobe.