• Het heeft de afgelopen tijd enorm veel geregend. Sterker, het KNMI meldt dat de afgelopen oktober de natste was in De Bilt met circa 205 millimeter sinds de start van de neerslagmetingen in 1906. En ook sinds het begin van november is er alweer ruim 100 millimeter gevallen op de Veluwe. Al die neerslag, zoals de afgelopen dagen nog, heeft duidelijk zijn invloed op onze natuurgrasvelden.
   
  Vanwege de regenval van de afgelopen weken en de reeds slechte conditie van een deel van de velden heeft de consul veld 3 en 4 bij SEH wederom moeten afkeuren. Dit geldt in ieder geval voor de periode tot en met maandag 20 november (zie updates hieronder).

  De teams die normaal gesproken op veld 3 trainen zullen op het kunstgras een plekje moeten zoeken. Dit betekent dat andere elftallen wat moeten inschikken, maar wij gaan ervan uit dat dit in onderling en goed overleg zeker gaat lukken. De kunstgrasvelden 1 en 2 zijn wél bespeelbaar. De hier geplande trainingen en wedstrijden gaan dus gewoon door!
   
  De komende dagen mag er dus in ieder geval niet gespeeld, getraind of anderszins gevoetbald worden op de natuurgrasvelden 3 en 4. Graag jullie respect en begrip hiervoor!
   
   
  UPDATE Vrijdag 17 november, 16.30 uur:
  De consul heeft deze middag de natuurgrasvelden opnieuw gekeurd. Zowel veld 3 als veld 4 is nog onvoldoende droog en te drassig om op te laten voetballen. Het betekent dat deze velden helaas zijn afgekeurd voor dit weekend. Veld 1 en 2 zijn uiteraard wél gewoon bespeelbaar.
   
   
  UPDATE Maandag 20 november, 10.00 uur:
  De natuurgrasvelden zijn nog altijd onbespeelbaar voor trainingen. Dinsdagmiddag 21 november vindt er een nieuwe keuring plaats. Over de uitkomst hiervan communiceren we uiteraard!
   
   
  UPDATE Dinsdag 21 november, 14.00 uur:
  Er mag weer getraind worden op veld 3. Welliswaar deels. Dat wil zeggen: Alleen tussen de beide strafschopgebieden. De zones rondom de beide doelen zijn nog niet bespeelbaar dus. Graag ieders begrip en respect hiervoor!