• Zoals bij velen binnen de club inmiddels wel bekend is er sinds enige tijd een vrijwilligerscommissie actief bij SEH. Deze club mensen houdt zich bezig met het beleid rondom de vrijwilligers. De laatste maanden zijn de leden onder andere druk geweest met een rondvraag bij alle commissies binnen de club om te inventariseren of er ook knelpunten ten aanzien van de vrijwilligers zijn.

  Daaruit werd duidelijk dat er op meerdere plekken behoefte is aan versterking. Op meerdere- niet onbelangrijke! - plekken knelt het. Zo is er dringende behoefte aan:
  * (jeugd-) Leiders
  * (jeugd-) Trainers
  * EHBO’ers
  * Schoonmakers
  * Kantinemedewerkers
  * Begeleiders jeugdevenementen
  * Scheidsrechters

  Heb jij interesse in, of suggesties voor, het vervullen van één van deze mooie functies? Stuur dan snel een mailtje naar: vrijwilligerscommissie@vvseh.nl

  Vanuit de vrijwilligerscommissie zal er deze maand, in juni, ook een mail verstuurd worden waarin alle leden, of hun ouders/verzorgers, kunnen aangeven welke vrijwilligerstaak zij volgend seizoen op gaan pakken. We hopen op veel respons en natuurlijk dat we zo de knelpunten kunnen oplossen. Want samen zijn wij de vereniging, samen zijn wij SEH!

  De vrijwilligerscommissie.

   

  Afbeelding: SEH JO12-1, door Mariska van den Berg.