• Update: Natuurgrasvelden grotendeels weer bespeelbaar

  1 nov 2023
 • Het heeft de afgelopen maand enorm veel geregend. Sterker, het KNMI meldt dat de maand de natste oktober in De Bilt met circa 205 millimeter was sinds de start van de neerslagmetingen in 1906. Al die neerslag heeft nou eenmaal zijn invloed, met name op onze natuurgrasvelden.

  Vanwege de regenval van de afgelopen weken en de reeds slechte conditie van een deel van de velden heeft de consul veld 3 en 4 bij SEH moeten afkeuren. Dit geldt in ieder geval voor de periode van woensdag 1 november tot en met vrijdag 3 november (en langer, zie update hieronder!).

  De teams die normaal gesproken op veld 3 trainen zullen op het kunstgras een plekje moeten zoeken. Dit betekent dat andere elftallen wat moeten inschikken, maar wij gaan ervan uit dat dit in onderling en goed overleg zeker gaat lukken. De kunstgrasvelden 1 en 2 zijn wél bespeelbaar. De hier geplande trainingen en wedstrijden gaan dus gewoon door!

  De komende dagen mag er dus in ieder geval niet gespeeld, getraind of anderszins gevoetbald worden op de natuurgrasvelden 3 en 4. Graag jullie respect en begrip hiervoor! 


  UPDATE vrijdag 3 oktober, 18.30 uur:

  Vanmiddag zijn de natuurgrasvelden van SEH opnieuw gekeurd. Veld 3 en 4 zijn wel wat opgedroogd, maar met name de strafschopgebieden zijn nog te drassig om er wedstrijden op te laten spelen. Dit ook met de neerslag die nog komt in het achterhoofd. Het betekent dus dat veld 3 en 4 ook voor zaterdag voor 4 november onbespeelbaar zijn, de hier geplande wedstrijden worden afgelast!

  Speel je deze zaterdag een uitwedstrijd en twijfel je of het duel doorgaat? Hierbij een aantal tips:
  Houd de app van Voetbal.nl goed in de gaten en check de status van je duel zeker nog een keer voor vertrek. Bekijk eventueel de website van de andere vereniging of bel die club op, zodat je niet onnodig en voor niks een reis hoeft te maken!
   

  UPDATE maandag 6 oktober, 09.00
  uur:

  De velden zijn door de neerslag van de afgelopen dagen nog steeds erg nat. Het betekent dat de natuursgrasvelden 3 en 4 nog even niet gebruikt kunnen worden voor trainingen. Als dat wél weer kan communiceren we het uiteraard! De kunstgrasvelden zijn gewoon beschikbaar.
   
  Dinsdag 7 november volgt een nieuwe keuring.

   
   
  UPDATE dinsdag 7 oktober, 14.30 uur:
  De consul heeft een herkeuring gedaan. De natuurgrasvelden zijn inmiddels aardig opgedroogd. Het betekent dat de velden grotendeels weer bespeelbaar zijn. Veld 3 is wel alleen nog tussen de beide strafschopgebieden bespeelbaar. De zestienen hier svp dus nog even niet gebruiken!