• Een mooi aantal nieuwe enthousiaste leden, en hun ouders, zijn zaterdag weer een stuk wijzer geworden over voetbalvereniging SEH uit Heerde. Zij namen deel aan de 'WijzijnSEH-tour' op sportpark De Eeuwlanden.

    Voetballers en hun ouders die vanaf 1 september 2021 lid zijn geworden van voetbalvereniging SEH krijgen de mogelijkheid om mee te doen aan een rondleiding. Dat gebeurt door de onlangs opgerichte kennismakingscommissie van de club. Het doel van de rondleiding is dat het nieuwe lid- samen met ouders/verzorgers- een beeld krijgt van de vereniging. SEH wil hen van praktische informatie voorzien. Bovendien zullen ouders of deelnemers worden ge├źnthousiasmeerd rondom vrijwilligerswerk bij SEH. Maar misschien wel het belangrijkste: de club hoopt zo dat de nieuwe leden zich welkom voelen.

    Veel enthousiaste kinderen en ouders hebben deze zaterdag weer deelgenomen aan de tour en kregen na afloop een goedgevulde goodiebag mee. De eerstvolgende rondleiding staat gepland voor het begin van het nieuwe seizoen. De tour zal vier keer per jaar zijn.

    Meer lezen over de kennismakingscommissie kan hier.

    Foto: Ann Fotografie.