• Wat was het een feestje, de eerste editie van TREBLE op 24 september bij SEH. Speciaal voor alle jeugd tussen twaalf tot zeventien jaar gaat dit natuurlijk nog vaker gebeuren. 

  Daarover is nu nieuws! Want het tweede Treble-feest zal plaatsvinden op zaterdag 10 decemberDus houd die datum vast vrij in je agenda. Het thema dit keer is ‘Glow in the dark’. Want met die donkere dagen kunnen we wel wat extra licht gebruiken, dus trek je neon-outfit aan en vergeet je glowsticks niet!
   
  Praktische info
  Voor: Jongeren van 12 - 17 jaar
  Tijd: 20.00 - 23.30 uur, op zaterdagavond 10 december
  Kaartverkoop: Aan de deur
  Kosten: Voor leden 2 euro / niet-leden betalen 4 euro
  Locatie: Kantine vv SEH, Veldkampseweg 2 in Heerde
  Consumpties: NIX18

  Over Treble
  Een paar keer per jaar op een zaterdagavond organiseert SEH voor de jeugd een discoavond in de kantine van SEH: Treble. Uiteraard met een DJ voor de muzikale ondersteuning. Daarnaast is er ruimte om te dansen en te zitten en te kletsen. De kantine is open voor een frisje en wat lekkers.
   
  De naam ‘Treble’ is een Engelse voetbalterm. Het betekent dat een team in één seizoen drie belangrijke competities wint. Eric Wagenaar, voorzitter van het Jeugdbestuur SEH, legde de betekenis eerder uit: ,,Wij hebben dat vrij vertaald richting de jeugd. We willen dat ze het in deze leeftijdscategorie goed doen op school (1), sportief bezig zijn tijdens het voetballen (2) en in hun vrije tijd plezier kunnen maken (3).''
   
  Klik op de afbeelding voor meer info en houd onze socials in de gaten!