• Trainingstijden- en schema voor nieuwe seizoen

  1 aug 2023
 • We zitten in de maand augustus! De zomerstop zit er dan alweer bijna op en dat betekent dat de trainingen en wedstrijden bij SEH zo langzamerhand gaan beginnen. De indelingen zijn eerder reeds bekendgemaakt via diverse kanalen, dus het is al bekend in welk team iedereen voetbalt. Nu is ook het document met de trainingstijden en het trainingsschema gepubliceerd.

  Het document is op de site van SEH terug te vinden via: ‘Vereniging’ - ‘Publicaties’ - ‘Voor trainers en leiders’ - ‘Trainingstijden/veldindeling 2023-2024’. Of klik hier om in één keer het document te kunnen bekijken! Op de foto bij dit bericht is ook een deel van het schema te zien.

  In het document is te zien welk team hoe laat traint en op welk veld dat is. Ook een kleedkamer staat erbij genoteerd. Bekijk het dus goed, zeker voor aanvang van de eerste training. Zodat je weet waar en hoe laat je moet zijn.

  Tip: Scroll helemaal naar beneden in het document en je ziet een handig overzicht van de trainingstijden per team. Hier is ook een aantal 'spelregels' te vinden, die met name van belang zijn voor de trainers en leiders. 

  Want als veld 3 bijvoorbeeld onbespeelbaar is, of als er doordeweekse wedstrijden zijn, zal er soms wat geschoven moeten worden. Dit vraagt van iedereen een beetje aanpassingsvermogen, maar met elkaar komen we daar zeker uit.

  Voor de selectieteams beginnen de trainingen in week 33, de andere teams starten in week 34.

  Veel succes en plezier bij de trainingen in het nieuwe seizoen!