• Afgelopen donderdagavond, 15 februari, was er een sponsoravond. Deze was georganiseerd door hoofdsponsor Lagemaat, in samenwerking met voetbalvereniging SEH en werkleerbedrijf Lucrato. De opkomst was met ruim 50 sponsoren erg goed te noemen en de partijen kijken terug op een geslaagde avond.
   
  Na ontvangst met koffie en koeken heeft bestuurslid commerciële zaken Herman Zwerver alle sponsoren geïnformeerd over de huidige stand van zaken binnen de vereniging SEH. De voetbalvereniging groeit nog steeds in leden en sponsoren en Herman gaf ons een kijkje in de hele organisatie binnen een groeiende voetbalclub.
   
  Hierna nam Arend van de Beek namens Lagemaat het woord en vertelde hij de genodigden over het ontstaan van het bedrijf, de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren en in het bijzonder de transitie naar steeds meer circulaire sloopwerkzaamheden. Arend vertelde aansluitend meer over het doel met het nieuw te bouwen Circulair Centrum Nederland in Heerde. Dit gebouw is een eigentijds, maar tegelijkertijd ook historisch gebouw. Een gebouw waar in je toekomstproof kunt ondernemen, maar ook teruggaat in de tijd. Want de materialen waarmee het Circulair Centrum Nederland gebouwd wordt, hebben ergens al een leven achter de rug.
   
  Aansluitend was er gelegenheid voor een hapje en een drankje bij de buren van Werkleerbedrijf Lucrato. Hier vertelde Marleen van Kooten nog meer over hun dienstverlening die ook voor de aanwezigen zeer interessant kan zijn.
   
  Namens SEH dank aan Lagemaat en werkleerbedrijf Lucrato voor de fijne samenwerking en we kijken uit naar de volgende sponsoravond: Deze zal op vrijdag 15 maart zijn, met speciale gasten!
   

  Foto's en tekst:
  Met dank aan Lagemaat