• Net als andere jaren houdt de Rabobank een mooie actie, waarbij lokale verenigingen geld kunnen verdienen. Deze actie, Rabo ClubSupport, gaat bijna van start en stemmen op SEH is daarmee dan ook mogelijk! Het kan veel geld opleveren, zo ontving de club vorig jaar een mooie cheque van ruim 1500 euro en in 2020 ruim 1200 euro (zie foto)!

  Vanaf 5 tot en met 27 september kunnen leden van de Rabobank, van 12 jaar en ouder, hun stem uitbrengen op de favoriete club of vereniging. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Wat later, vanaf 3 oktober, wordt dan duidelijk welk bedrag SEH krijgt.

  Alleen leden van de Rabobank mogen dus stemmen. Ben je dat nog niet? Lid worden kan eenvoudig via de Rabo app. Het is gratis en het mooie is: daarna kun je alsnog heel snel stemmen op je favoriete club.

  SEH is een voetbalvereniging voor iedereen in Heerde en omstreken: van minipups tot veteranen, voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Er is gelegenheid om prestatief en recreatief te voetballen.

  De keuken in ons clubgebouw is aan vervanging toe en de komende tijd gaan we hiermee aan de slag. Dit zal een mooie, moderne keuken opleveren waarin het prettiger werken is voor onze vrijwilligers. Bovendien biedt dit kansen om helemaal van het gas af te gaan en om een gezonder assortiment aan te bieden. Uiteraard kost dit geld en het zou heel fijn zijn als we via Rabo ClubSupport een bijdrage kunnen ontvangen.

  Help je mee deze actie een groot succes te maken en de voetbalclub aan een fijn financieel extraatje te helpen? Doe mee en stem dan op SEH!

  Alle informatie over de actie of direct stemmen kan hier.