• DE SPONSORCOMMISSIE, EEN ONMISBARE SCHAKEL BINNEN DE VERENIGING

  Sportclub Excelsior Heerde is en blijft een groeiende vereniging met inmiddels meer dan 860 leden. Dit is de bedrijven en ondernemers in Heerde en omgeving niet ontgaan. Zij tonen op diverse manieren hun betrokkenheid met onze vereniging. Het aantal sponsoren blijft groeien!

  Een groeiende vereniging zoals de onze, vraagt niet alleen meer inzet van vrijwilligers maar ook om meer financiële armslag. De sponsorcommissie is één van de kanalen binnen de vereniging om dit samen met de sponsor te verwezenlijken. Het streven naar betrokkenheid, zakelijke contacten evenals goede public-relations en promotie zijn zaken die wij als sponsorcommissie voor de sponsor serieus nemen.

  Door het contact met de sponsoren te intensiveren middels dergelijke bijeenkomsten, hopen we dat de sponsoren zich nog meer betrokken gaan voelen met één van de grootste sportverenigingen in de gemeente Heerde. Middels een breed scala aan sponsormogelijkheden hebben de sponsoren een ruime keus. Om zo transparant mogelijk zijn is er een flyer gemaakt waarin al die sponsormogelijkheden zijn opgenomen.

  De bijdrage aan onze vereniging zal zeker opgemerkt worden door de leden en bezoekers die wekelijks rond onze voetbalvelden en tegenwoordig ook op onze internet-site te vinden zijn.

  De sponsorcommissie is voor een groot deel ook afhankelijk van de leden van SEH. Weten jullie iemand die sponsor wil worden? Stuur dan een mail naar de sponsorcommissie, zodat mede door jullie bijdrage de doelstellingen en ideeën van de sponsorcommissie gerealiseerd kunnen worden.

  Wij bedanken ook onze sponsoren voor hun loyaliteit aan- en betrokkenheid met- onze vereniging. De coronatijd heeft misschien wel laten zien dat dit niet vanzelfsprekend is. Waar we kunnen doen we daarom graag wat terug. Laten wij ook onze sponsoren steunen, onder het mom ‘wees loyaal, koop lokaal’!

  Mail naar sponsorcommissie@vvseh.nl
  De sponsorcommissie wenst iedereen een sportief seizoen 2023/2024 toe!

 • Herman Zwerver
  Bestuurslid Commerciële zaken
  commercielezaken@vvseh.nl

  Rijk Potkamp
  Lid sponsorcommissie
  r.potkamp@zonnet.nl

  Han Dezijn
  Lid sponsorcommissie

  Gert Jan Toorn
  Lid sponsorcommissie

  Allard de Jong
  Lid sponsorcommissie

  Manfred Nieuwenhuis
  Lid sponsorcommissie
  sponsorcommissie@vvseh.nl

  Nick van Bruggen
  Lid sponsorcommissie 

  William van der Beek
  Lid sponsorcommissie 

  Erwin Potkamp
  Lid sponsorcommissie