• Het bekende bedrijf Veldhuis Advies uit Heerde zal ook de komende vier seizoenen op verschillende manieren te zien zijn bij de plaatselijke voetbalvereniging SEH. Sponsor en club zijn het onlangs eens geworden over een nieuwe overeenkomst, die voor vier jaar zal gelden.

    Vorige maand werd bekend dat Veldhuis Advies zich een jaar lang het meest klantgerichte financieel adviesbureau in de categorie ‘zakelijk advies’ van Nederland mag noemen. Ook als SEH zijn we daar trots op en een welgemeende felicitatie is dan ook op zijn plek.

    Het bedrijf heeft meer dan tien jaar een belangrijke tak binnen de jeugdafdeling gesponsord: de Veldhuis League4Kidz. Deze jongens en meisjes van zo'n zes á zeven jaar oud werken op zaterdagmorgen hun eigen onderlinge competitie af. In teams van vier of vijf kinderen, in de tenues van de topclubs, mede mogelijk gemaakt dus door het bedrijf.

    Veldhuis Advies, de financieel adviseur aan de Sportlaan in Heerde, slaat nu een andere route in als het gaat om sponsoring bij SEH. Het bedrijf wordt bijvoorbeeld een belangrijke sponsor voor de evenementen bij de jeugd. Daarnaast zal het logo van de firma in diverse communicatie-uitingen van de club te zien zijn.

    Aanleiding voor Rijk Potkamp van de sponsorcommissie van SEH om Dick Vos van Veldhuis Advies te bedanken voor de al jarenlange ondersteuning, tijdens de ondertekening van het nieuwe contract.