• Een primeur vrijdag! Dan komen voor het eerst de dames van SEH VR18+1 op het eigen sportpark de Eeuwlanden in actie voor de competitie. Wees welkom om het team aan te moedigen en een gezellige en sportieve avond vol voetbal te beleven. Het clubhuis is dan geopend van 18.30 tot en met circa 23.00 uur. De wedstrijden op het hoofdveld zijn globaal tussen 19.30 en 21.05 uur. Zie de afbeelding onderaan dit bericht voor het complete schema.
   
  SEH VR18+1 doet voor het eerst mee aan de competitie op de vrijdagavond. En dat gaat hartstikke goed! De competitie bestaat uit vijf ploegen, die allemaal eenmaal gastheer/gastvrouw zijn. Op zo'n avond speelt ieder team eenmaal tegen elkaar, vier korte wedstrijden per club dus.
   
  Na drie speelavonden en dus twaalf potjes staat SEH op de eerste plek. Het verschil met de vrouwen van WSV uit Apeldoorn is miniem, met twee puntjes. Maar dat kan aan het eind van de avond natuurlijk alweer heel anders zijn. De andere deelnemers aan deze competitie zijn EZC '84 uit Epe, ZVV '56 uit Apeldoorn en WZC Wapenveld.
   
  Het is dus leuk en spannend. Na deze vrijdagavond in Heerde zullen de allesbeslissende potjes voor deze competitie plaatsvinden in Wapenveld op 1 december. 
   
  De voetbalvorm VR18+ bestaat sinds afgelopen zomer bij SEH en is voor volwassen vrouwen (vandaar 18+). De wedstrijden zijn op een half voetbalveld op vrijdagavond. Je speelt met zeven speelsters. Winnen is leuk, maar gezelligheid staat voorop. Het is dus een speelmogelijkheid zonder al te veel verplichtingen. Interesse? Vrijdagavond is de ideale gelegenheid om eens te komen kijken. Tot dan!