• De jaarlijkse actie van de Rabobank, Rabo Clubsupport, heeft voor SEH het prachtige bedrag van 2.067,95 euro opgeleverd. Dat is een record!

  Net als andere jaren hield de Rabobank een mooie actie, waarbij lokale verenigingen geld kunnen verdienen. Leden van de Rabobank, van 12 jaar en ouder, konden hun stem uitbrengen op de favoriete club of vereniging. 
   
  Na de stemperiode werden eerder deze week de eindstanden bekend. Dat gebeurde tijdens een online presentatie. Daarin werd dus duidelijk dat SEH 220 stemmen heeft gekregen: goed voor ruim 2000 euro!
   
  Nieuwe keuken
  De bijdrage via Rabo ClubSupport zal de club gebruiken om de keuken in het clubhuis op te knappen. Dit zal een mooie, moderne keuken opleveren waarin het prettiger werken is voor onze vrijwilligers. Bovendien biedt dit kansen om helemaal van het gas af te gaan en om een gezonder assortiment aan te bieden.
   
  Gezien het prachtige eindresultaat willen we alle Rabo-leden die op SEH hebben gestemd hartelijk bedanken! Uiteraard ook een speciale dank naar de Rabobank, voor het organiseren van deze actie en het financieel steunen van onze club.