• Na een aantal jaren van afwezigheid is voetbalvereniging SEH uit Heerde er zeer trots op dat er op de club op zaterdag 11 juni aanstaande wederom een groot pupillentoernooi georganiseerd gaat worden voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar. Onder (hopelijk) prachtige omstandigheden zullen liefst 72 jeugdteams uit de hele regio hun voetbalkunsten laten zien op het mooie sportpark ‘De Eeuwlanden’ in Heerde. 

    Op deze zaterdagochtend start het voetbalprogramma om 08.00 uur en rond 13.00 uur zal de prijsuitreiking en de afsluiting plaatsvinden. Iedere ploeg zal op het podium geroepen worden om een prijs en/of een aandenken te ontvangen. Het toernooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de KNVB. Iedere wedstrijd zal 12 minuten duren.

    Tussen de wedstrijden door is er voor de ruim 600 voetballers (!) ruimte om gebruik te maken van opblaasbare speeltoestellen en er is een DJ voor de muzikale omlijsting. De kantine is uiteraard geopend om de voetballers en bezoekers te voorzien van een hapje en een drankje. Buiten zullen er ook extra tenten staan voor limonade. Naast het voetbalfeest is er een grote verloting, met prachtige prijzen. Dit is mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke ondernemers en winkeliers.

    Omdat er veel publiek wordt verwacht is er voor de toestroom van deelnemers en bezoekers ruime parkeergelegenheid bij en rondom het sportpark De Eeuwlanden geregeld. Het voertuig parkeren kan bij sportpark De Eeuwlanden, op de parkeerplaats van De Gemzen, het terrein Van den Heuvel Logistiek/Houtman Transport of bij Autobedrijf Nieuwenhuijse. 

    We vragen de toeschouwers uit de omgeving van Heerde wel om, voor zover mogelijk, met de fiets te komen. De parkeerwachters of verkeersregelaars van VV SEH zullen iedereen de weg wijzen. De organisatie wenst alle deelnemers, toeschouwers, begeleiders en vrijwilligers een sportief, gezellig en natuurlijk onvergetelijk toernooi toe!

    Check hier het volledige programma/toernooiboekje!