• Plus Van den Hoven Lopathon levert 18 duizend euro op!

  18 okt 2021
 • Om voetbalvereniging SEH uit Heerde een financieel gezonde club te laten blijven die veel kan bieden voor de jeugd, heeft een clubje mensen binnen de vereniging bedacht om iets te gaan organiseren. Dit werd uiteindelijk de Plus Van den Hoven Lopathon. Deze activiteit is ruim een maand geleden gehouden. Inmiddels is de eindstand bekend en is een cheque met daarop het bedrag overhandigd aan het bestuur: ruim 18 duizend euro!
   
  Er werd begin september fanatiek gelopen door de leden van SEH in de verschillende categorieën tijdens de Lopathon. En zeker voor wie ook een bedrag per rondje had afgesproken kon de opbrengst flink oplopen. Er waren bijvoorbeeld deelnemers die wel meer dan tien euro, tot zelfs vijftien euro, per afgelegd rondje kregen. Ook was er een verloting, waarvoor veel sponsoren fraaie prijzen beschikbaar hadden gesteld. De organisatie, die ook al betrokken was bij een andere Lopathon in het verleden, had het dus goed voor elkaar.
   
  Nadat er aan het eind van de avond waarop de Lopathon werd gehouden al een tussenstand van 16.000 euro werd bekendgemaakt, is inmiddels het officiële bedrag ook duidelijk. In de tussentijd is namelijk nog het nodige papierwerk afgerond, zijn afspraken bevestigd en is al het geld daadwerkelijk verzameld.
   
  Afgelopen zaterdagmiddag mocht Ben Toorn namens de organisatie van de Plus Van den Hoven Lopathon een cheque met het prachtige eindbedrag van 18.033,10 euro (!) overhandigen aan voorzitter Barend de Ruiter. Hij toonde zich namens het bestuur zeer dankbaar en enthousiast met deze eindstand: ,,Dit initiatief van enkele leden van onze vereniging zullen we niet snel vergeten. De organisatoren hebben er veel uren in gestoken met uiteindelijk een prachtig resultaat. Met dit bedrag kunnen we zeker uit de voeten. Hoe dan ook een fantastische opbrengst van een zeer mooie en goede georganiseerde actie. We willen als bestuur van SEH iedereen die hier, op welke wijze dan ook, aan heeft bijgedragen heel hartelijk bedanken!''
   
  Foto's van de Lopathon zijn hier te bekijken!