• 'PEC, we komen', zijn de veelbelovende woorden van trainer Gerrit Remmerts van SEH JO10-1. Zijn talenten hebben afgelopen woensdag een fraai resultaat behaald.
   
  Het team deed mee aan een toernooi tussen samenwerkende amateurpartners van PEC Zwolle, waar SEH sinds kort ook bij hoort. Als ze daarbij goed presteerden op de velden van Go Ahead Kampen mochten ze later in het seizoen meedoen tijdens de finaledag en onder meer tegen teams van PEC zelf voetballen. Aan motivatie was er dus geen gebrek.
   
  Onze mannen zaten in een poule van zes. De eerste wedstrijd tegen ZAC leek gelijk te eindigen, totdat de Zwollenaren letterlijk in de laatste seconde nog de 2-1 wisten te maken. Toch een domper.
   
  Maar de talenten van SEH gaven niet op. Ze streden voor iedere centimeter. Goed voetbal werd er op de mat gelegd, met soms letterlijk bloed, zweet en tranen. En bovenal karakter. De duels tegen Hatto Heim en CSV'28 werden daarna overtuigend gewonnen (respectievelijk 6-0 en 4-0).
   
  Ook de wedstrijd tegen VVOG leek in een overwinning te eindigen, maar wederom duurde het potje een minuut te lang. Het team uit Harderwijk maakte in de laatste minuut toch nog de 1-1.
   
  De laatste wedstrijd werd belangrijk. Er moest gewonnen worden en dat gebeurde ook. Robur et Velocitas uit Apeldoorn werd met 3-2 verslagen. Daardoor eindigde SEH JO10-1 op de eerste plaats! Uiteraard zorgde dit voor veel blijdschap.
   
  Het betekent dat het team zich heeft geplaatst voor de finaledag en het mag dan ook voetballen tegen twee teams uit de talentenacademie van PEC Zwolle. De datum van dit evenement wordt later bekend, maar zal ergens in maart 2024 zijn.
   
  SEH JO10-1: gefeliciteerd en alvast veel succes!