• Beste SEH’ers,

  De zomervakantie staat voor de deur. Normaliter gaat het sportpark dan enkele weken op slot om bij te kunnen komen. Even ontspannen en opladen voor weer een nieuw voetbalseizoen. Maar we merken aan de andere kant ook dat er behoefte is om wat door te kunnen blijven sporten. En misschien nog wel belangrijker: om elkaar te blijven ontmoeten in de zomer.

  Daarom heeft het bestuur besloten om ook deze zomerperiode (beperkt) open te blijven. Namelijk op de donderdagavond van 20 tot en met 23.30 uur en de zaterdagmiddag van 14.00 tot en met 17.30 uur. Dit geldt voor de periode vanaf donderdag 23 juni tot nadere berichtgeving. Degenen die dat willen kunnen dan sporten en er zijn vrijwilligers die de kantine openstellen.

  De natuurgrasvelden 3 en 4 gaan de komende weken dicht voor onderhoud en zijn daarom op de donderdagavonden en zaterdagmiddagen niet te gebruiken tot het begin van het nieuwe seizoen. Betreden is dus niet toegestaan. De kunstgrasvelden zijn uiteraard wel bespeelbaar.

  Let wel: buiten de donderdagavond en de zaterdagmiddag is het sportpark tijdens de genoemde periode voor iedereen gesloten! Graag ieders respect en begrip hiervoor. Het bestuur wenst iedereen een fijne zomervakantie toe!

  Het bestuur.

  Let op: Een uitzondering geldt er voor zaterdag 9 juli. Dan is de kantine vanaf 16.15 uur gesloten. Dit in verband met een activiteit van Buurtvereniging Hoornerveen.