• Zoals een maand geleden al gemeld op deze site: SEH is aan het onderzoeken of het vanaf het seizoen 2023-2024 een recreatief onder 23-team gaat inschrijven voor de competitie. Met een open training op donderdag 25 mei, speciaal voor deze lichting, hopen we nóg meer jongens over de streep te trekken en alle seinen op groen te krijgen.
   
  Doel van het O23-team is om zo de jeugdleden te behouden. De afgelopen jaren zien we dat veel spelers in de leeftijdscategorie 16 tot 19 jaar stoppen met voetballen. Het gaat hierbij met name om spelers die voetballen in de B-categorie en de overstap moeten maken naar het seniorenvoetbal. Wil jij jouw 'jeugd-carrière' met een aantal jaren verlengen en spreekt het je aan om met en tegen leeftijdsgenoten te voetballen? Dan is dit je kans!
   
  Inmiddels hebben we al acht aanmeldingen voor dit team en weten we dat een fors aantal jongens het O23-elftal in overweging heeft. Om een volwaardig team te kunnen inschrijven hebben we zeker vijftien spelers nodig, dus extra aanmeldingen zijn zeker nog welkom.
   
  Open training en oefenpot
  Daarom houden we op donderdag 25 mei een open training. Train vrijblijvend mee en maak zo misschien wel kennis met je toekomstige teamgenoten! De training op sportpark 'De Eeuwlanden' start om 19.30 uur. Ook niet-leden zijn uiteraard welkom.
   
  Het is 6 juni, zo'n 1,5 week later, ook mogelijk vrijblijvend een oefenwedstrijd te spelen met het O23-team. Het is erg tof dat team WSV O23-2 uit Apeldoorn bereid is naar Heerde af te reizen. Dit team speelt al voor het 2e seizoen mee in de KNVB O23-competitie. Het is een mooie kans om te ervaren hoe het niveau en de weerstand is in deze competitie en hoe het is om tegen leeftijdsgenoten te spelen. Iedereen in de leeftijd van 17 tot en met 22 jaar (ook niet-leden van SEH) is welkom om mee te trainen of mee te doen aan de oefenwedstrijd, die om 20.00 uur begint.
   
  Voor vragen, meer info of aanmelden voor het team: neem contact op met Jan Willem Hanekamp (mobiel nummer 06-23290705).
   
  Of voor meer info: Bekijk de afbeelding boven of hieronder dit bericht, zie deze website van de KNVB, of dit eerdere bericht op de site van SEH met meer achtergrond over de opstart van het nieuwe O23-team.