• In navolging van SEH MO13-1, kan onze club ook het tweede team feliciteren met een kampioenschap. Wederom gaat het om een meidenelftal: SEH MO17-1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden van de eerste klasse, door met 1-3 te winnen bij Be Quick '28 uit Zwolle.
   
  Hetzelfde team, met trainers Ben Toorn en Johnny Visch, eindigde vorig seizoen als MO15-1 ook al bovenaan de ranglijst in de eerste fase. En ook dit seizoen ging het team uitstekend van start. Van de zeven duels werden er zes gewonnen. Alleen tegen Heino werd gelijkgespeeld. De resultaten waren meer dan voldoende om het kampioenschap te pakken met uiteindelijk een fraai doelsaldo van +18. Gefeliciteerd!

  Nog meer kampioenen? 
  Vorig weekend werd ook de MO13-1 van SEH al kampioen van de tweede klasse, tijdens deze eerste fase. Meerdere andere teams maakten ook nog kans op de titel. Nóg een ander meidenteam, MO15-1, was bijvoorbeeld ook heel dichtbij de eerste plek, maar moest deze uiteindelijk helaas op doelsaldo afgeven aan WHC.
   
  De JO15-1 maakte ook lange tijd nog kans op het kampioenschap, maar verloor zaterdag van CSV Apeldoorn. Daardoor zijn de concurrenten van Eerbeekse Boys niet meer in te halen. Het team zal wel promoveren.
   
  Blijft voor zover bekend de JO12-2 nog over. Daar zijn nog niet alle wedstrijden gespeeld en is de stand wat vertekend. Zo moet SEH zelf zaterdag 21 oktober nog naar Owios. Als het team daar wint, liefst met ruime cijfers, lijkt een derde kampioenschap dit seizoen voor onze vereniging toch echt aanstaande!
   
  De eerste fase van het seizoen is voor de meeste jeugdteams inmiddels afgelopen. De tweede fase gaat van start op zaterdag 4 november. Daarover binnenkort meer in een ander nieuwsbericht.