• SEH 1 is de competitie uitstekend begonnen, met zes punten uit twee wedstrijden. Daarmee zijn de mannen van trainer Edwerd Schuring de trotse koploper in 4C, maar aanstaande zaterdag wacht alweer de volgende opgave.

    En dat is wederom een derby! In de late middag wordt er dan in Wapenveld tegen WZC afgetrapt. Net als de derby tegen VEVO zal ook dit duel live worden uitgezonden op tv, door RTV 794 Sport. Het tv-kanaal is te vinden op KPN 1468 of ZIGGO 36. Voor wie de zender niet heeft: er is ook een livestream te volgen via YouTube.

    De uitzending begint weer rond 16.30 uur. Voor het duel zal een aantal mensen met een voorbeschouwing aan het woord komen. Verslaggever Johan Smit neemt daarna het woord tijdens de wedstrijd zelf. Deze kraker begint om 17.00 uur.

    Normaal komen er ook live-flitsen over SEH voorbij in de radio-uitzending van RTV 794 Sport op zaterdagmiddag. Maar dit programma duurt tot 17 uur, waardoor dit duel dus niet via de radio te beluisteren zal zijn.

    Wellicht volgen er later ook nog livestreams bij de duels (uit en/of thuis) tegen vv Heerde, VEVO en EZC’84. Dit is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de beeldploeg van RTV 794 en dat zal per wedstrijd worden bekeken.

    Let op: er zal in Wapenveld rond het clubgebouw ook worden gevraagd naar een coronatoegangsbewijs of recent testbewijs bij bezoekers. Wees daar dus goed op voorbereid! En anders is de hierboven genoemde uitzending een goed alternatief.