Sinterklaas op De Eeuwlanden

Maandag 03 december 2018

Een bijzondere gast afgelopen zaterdag op ‘De Eeuwlanden’! Niemand minder dan Sinterklaas kwam samen met een aantal pieten een kijkje nemen bij de jongste leden van de voetbalvereniging SEH uit Heerde!

En dat was voor sommige jongens en meisjes toch best wel even spannend. De pieten toonden zich ook van hun sportieve kant, door fanatiek mee te doen tijdens het partijtje van de minipups. Hoewel ze niet altijd de regels even goed begrepen en soms het doel omdraaide… En Sinterklaas? Die was zeer onder de indruk van de kwaliteiten van de jonge SEH-talenten.

Na afloop van de training nam Sinterklaas zelf het woord in de kantine. Hij vroeg jong en oud om even naar voren te komen om zo een praatje met ze te maken. Natuurlijk deelden de pieten snoepgoed uit aan alle aanwezigen. Als klap op de vuurpijl kreeg iedereen een leuk en sportief cadeau van Sinterklaas.

We danken Sinterklaas en zijn pieten natuurlijk zeer voor zijn komst en we hopen hen volgend jaar weer te begroeten op De Eeuwlanden. Foto’s van de bijzondere ochtend zijn hier te bekijken, in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album. De foto's zijn gemaakt door Froukje de Vos, waarvoor dank!