Bericht vanuit de kantinecommissie

Donderdag 01 november 2018

De kantinecommissie van SEH vraagt al haar leden, vrijwilligers en sympathisanten aandacht voor het volgende.

Het is de commissie een doorn in het oog dat veel vrijwilligers, zowel door de week als op zaterdag, de vrije hand nemen in het verkrijgen van consumpties hetzij van achter de bar of uit de keuken.

Het verkrijgen van consumpties van achter de bar of uit de keuken is alleen mogelijk op dagen dat de kantine is geopend (regulier op dinsdag, donderdag en zaterdag en op maandag en woensdag bij wedstrijden). Daarbij dient de “besteller” altijd aan te geven vanuit welke rol hij of zij aanspraak maakt op de consumptie, zodat het verbruik geadministreerd kan worden op de daarvoor bestemde formulieren.

Alleen dienstdoende vrijwilligers zijn daarnaast bevoegd consumpties te verstrekken, niet de vrijwilliger zelf!

Vrijwilligers die dus, op dagen dat de kantine geopend is, aanspraak maken op een consumptie (fris/koffie) bestellen dit uitsluitend bij een barvrijwilliger, en blijven te allen tijde weg uit keuken en of achter de bar!

Daarnaast wil de kantinecommissie ook graag het volgende benadrukken dat voor iedereen geldt: geen geld is geen consumptie! Op rekening kopen is bij voetbalvereniging SEH NIET mogelijk! Pinnen kan binnenkort ook!

De kantinecommissie hoopt op een “sportieve houding” van iedereen in deze en zal iedereen die misbruik maakt van deze regels, aanspreken op zijn of haar gedrag.

De Kantinecommissie