Beleidsplan EHBO opgesteld

Maandag 08 oktober 2018

Voetbalvereniging SEH is een organisatie met circa 760 leden. Veel leden, ouders en vrijwilligers  zijn wekelijks actief bij de club. Zij zorgen er samen voor dat voetbal leuk en sportief is. SEH heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan. Trainers en leiders besteden hier aandacht aan tijdens de trainingen en wedstrijden. Echter; bij elke wedstrijd is er ook kans op voornamelijk contact- en bewegingsletsels en met zoveel mensen bij elkaar kan er altijd wat gebeuren.

Daarom is er enige tijd geleden door het bestuur een EHBO-commissie aangesteld die in een nieuw beleidsplan een voorstel doen voor de organisatie van eerste hulp bij ongevallen op het terrein van SEH. Het document is gereed en beschikbaar via deze website, via deze link (word-bestand) of via ´publicaties´.

Op maandag 8 en dinsdag 9 oktober zullen er voorlichtingsavonden zijn omtrent dit thema. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur in de kantine van SEH en rond 21.00 uur willen we afsluiten. Wij willen dan graag uitleg geven over de volgende punten:

-Het beleidsplan.

-Wat houdt het in om EHBO`er te zijn binnen de vereniging?

-Welke verwachtingen zijn er?

-Meest voorkomende letsels en hoe hiermee om te gaan...

-En wat verder ter tafel komt...