Veldindeling trainingen bekend

Zaterdag 01 september 2018

Nu alle teams weer zijn begonnen met de trainingen, is het van belang dat iedereen ruimte heeft om te oefenen. Daarom is er een nieuwe schema gemaakt rondom de dagen, tijden en velden voor de verschillende trainingen.

Met dit schema (zie afbeelding) is geprobeerd een zo ideaal mogelijke verdeling van de beschikbare ruimte te maken. Probeer hier als trainers ook aan mee te werken, door de ruimte en doeltjes goed te verdelen. Mogelijke en eventuele verschuivingen (zoals het ruilen van tijden) doorgeven aan Ruud de Gooijer, dit ook in verband met plannen van eventuele doordeweekse wedstrijden. Dit laatste is niet te vermijden, hierover zijn afspraken vastgelegd. Het programma van de wedstrijden is elders op de site te vinden.

Indien veld 3 onbespeelbaar is, zullen de trainingen op dit veld naar de kunstgrasvelden schuiven. Dit vraagt van een ieder wat aanpassingsvermogen en begrip. Eventuele vragen en of opmerkingen over het schema kunnen bij Gerrit van Leeuwen en/of Ruud de Gooijer neergelegd worden.

Het complete schema rondom de veldindeling voor de trainingen is overigens ook in zijn geheel op deze site te vinden via ´publicaties´.