Veld 4 nog niet beschikbaar

Donderdag 30 augustus 2018

De droogte van de afgelopen maanden heeft er op beide natuurgrasvelden flink ingehakt. Nu de trainingen en wedstrijden voor bijna alle teams inmiddels weer zijn begonnen heeft dat de komende weken nog enkele gevolgen voor iedereen.

Veld 3 is inmiddels weer grotendeels hersteld en kan daarom licht gebruikt worden door met name de jeugdteams. Dit houdt in dat er enkele wedstrijden zullen plaatsvinden en dat de ruimte ook weer beschikbaar is voor trainingen. Een vriendelijk verzoek om tijdens de oefeningen zoveel mogelijk de doelgebieden nog te ontlasten.

Veld 4 blijft nog wel gesloten, voor zowel traingen als wedstrijden. Het gras hier heeft nog enkele weken nodig om bij te groeien. Tot 29 september is dit veld daarom nog niet beschikbaar. Graag ieders begrip hiervoor!

Beide kunstgrasvelden zijn overigens wel gewoon beschikbaar voor trainingen en wedstrijden. De voorkeur gaat er dus naar uit dat vooral de jeugdteams op veld 3 trainen. Houd de website verder in de gaten voor een update over de staat van de natuursgrasvelden.