Programma SEH 1 in beker en voorbereiding

Zondag 29 juli 2018

De KNVB maakte afgelopen vrijdag de indeling bekend van de bekercompetitie. SEH 1 zit in een poule van vier, samen met Bruchterveld, Nieuwleusen en vv Hattem.

Het wedstrijdschema is inmiddels ook bekend en ziet er als volgt uit:

Zaterdag 1 september, 14.30 uur, Bruchterveld 1- SEH 1

Zaterdag 8 september, 14.30 uur, SEH 1- Nieuwleusen 1

Zaterdag 15 september, 14.30 uur, Hattem 1- SEH 1

Alleen de winnaar van de poule gaat door naar de volgende ronde in de bekercompetitie.

Alle tegenstanders in deze poule zijn niet onbekend voor SEH. Zo zaten Bruchterveld (komend seizoen 4e klasse D) en Nieuwleusen (3e klasse D, Noord) in het seizoen 2015-2016 nog bij de Heerdenaren in de competitie. Een jaar later speelden de blauwwitten nog meerdere keren tegen Hattem (3e klasse C) voor het ´echie´.

Niet alleen voor het eerste elftal is de bekerindeling bekend, maar voor alle teams. De tegenstanders zijn nu al te bekijken op de site voetbal.nl. Later zijn de wedstrijden ook op deze site te bekijken via ´programma´. De indeling van de competitie van SEH 1 is overigens hier te bekijken.

In de weken voorafgaand aan de bekerwedstrijden doet SEH dit jaar mee aan het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi, dat gespeeld wordt op de velden van WZC Wapenveld én Hatto Heim. De eerste wedstrijden voor de blauwwitten staat gepland op dinsdag 21 augustus om 19.30 uur. Dan is op de velden van Hatto Heim de gastheer ook de tegenstander. Die zaterdag erop, 25 augustus, volgen dan de wedstrijden om de halve finales en finales. De eerste wedstrijd begint om 14.00 uur en de tegenstander is dan vv Hattem of een andere oude bekende, CSV´28 uit Zwolle. De laatste wedstrijd van het toernooi begint op dezelfde zaterdag om 15.25 uur. Het is nog niet bekend waar SEH op 25 augustus de twee verschillende duels zal spelen.