Trainers Veldhuis League gezocht

Dinsdag 17 juli 2018

Nu het seizoen 2017-2018 helemaal voorbij is, wordt er natuurlijk alweer volop gekeken naar de toekomst. Diverse voorbereidingen zijn al getroffen om er ook het volgende seizoen een groot voetbalfeest van te maken!

Zo gaat de Veldhuis League4Kidz, de voetbaltak binnen SEH speciaal voor de 6- en 7-jarigen, naar verwachting van start met liefst 32 voetballers. Een mooi aantal en daar mogen we als SEH zeker trots op zijn. De F-League blijkt steeds meer een belangrijke poot van de jeugdopleiding.

Om dat zo te houden zijn goede trainers natuurlijk van groot belang. Voor de woensdagmiddag is echter het 'ervaren'  trainersbestand voor het komende seizoen helaas geslonken van vier naar één persoon. Zeker gezien het grote aantal deelnemers is dit echt te weinig.

Daarom is de vereniging nog op zoek naar minstens drie meer ervaren mensen die op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur willen helpen en assisteren, zodat er bijvoorbeeld verschillende oefenvormen kunnen worden gespeeld. Voor wie geïnteresseerd is: neem contact op met Jan van Egteren.

Niet alleen een trainer wordt gezocht, maar ook een coördinator voor deze afdeling binnen de jeugd. Dat is iemand die onder meer de onderlinge competitie op iedere zaterdagmorgen regelt. Tijdens de wedstrijden zijn teamleiders natuurlijk ook welkom.

De vacatures zijn ook elders op deze site te vinden .