S.E.H. 5 wint van NVB 3!

Zaterdag 19 november 2011

Na een lange periode van nederlagen was het vandaag voor SEH 5 weer eens tijd voor een knappe winst op Noord Veluwse Boys 3. Met een krappe afvaardiging van welgeteld 12 man (rechtsgeldige spelers) vertrokken we richting Noord Veluwse Boys in Hattemerbroek.

Na een controle van het veld en de tegenstander begonnen de jongens vol goede moed aan de warming-up. Het zou een zware middag worden met dit veld was de conclusie van het keurkorps.

Echter begonnen we de eerste helft zeer voortvarend. De verdediging stond als een blok en er werd goed gecommuniceerd. Er werd tijdens deze wedstrijd perfect opgebouwd, de combinaties liepen lekker en niet te vergeten de kansen werden benut! Het was SEH 5 dat de lakens uitdeelde en dan ook in de eerste helft met de scepter zwaaide. In deze helft troffen Rinus(2x), Han(2x) en Tropical(2x) het doel. Het aantrekkelijke voetbal werd echter door NVB niet geapprecieerd. Vele overtredingen waren het gevolg van de onnavolgbare combinaties en persoonlijke hoogstandjes op het middenveld. Deze acties resulteerden echter wel in zeer aantrekkelijk voetbal. Zelfs ons proefpersoon G. Heuver kon het niet laten om alsnog in te te vallen!

De tweede helft waren we echter slechts nog 60% van wat we in de eerste helft lieten zien. Er werd nog leuk gecombineerd en het spel was goed te noemen, maar de fut was eruit. De sterk opkomende noordman 3 maakte in de tweede helft het laatste doelpunt aan de kant van SEH. Na dit doelpunt kwam Noord Veluwse Boys er nog een aantal keer goed uit en dit resulteerde in twee treffers. Eindstand 2-7. 

De wedstrijd was er zeker één om over naar huis te schrijven en dat gebeurde dus ook! De afwezige Douma was logischerwijs trending topic op twitter! De sfeer in de kantine was euforisch en het zou nog een lange derde helft worden.....!