Diverse kampioenen gehuldigd

Zaterdag 26 mei 2018

In navolging van de JO19-2 het afgelopen najaar, zijn er nu ook twee jeugdteams van SEH die zich dit voorjaar tot kampioen hebben gekroond!

Zowel de JO11-2 als de JO13-2 zijn deze zaterdag kampioen geworden in hun competitie! Het eerst genoemde team wist vandaag het laatste competitieduel te winnen bij WVF. En ondanks dat enkele concurrenten nog een wedstrijd moeten, zijn ze al niet meer in te halen.

De jongens van JO13-2 hadden een hele belangrijke wedstrijd, want zij speelden vandaag tegen de directe concurrent ’t Harde. Vooraf wisten ze dat een gelijkspel genoeg zou zijn. De wedstrijd eindigde in 2-2 en daarmee is het team op doelsaldo kampioen geworden!

Vanwege deze fantastische prestaties zijn beide teams tijdens de rust in de wedstrijd van het eerste elftal tegen Wijthmen gehuldigd. Dit is inmiddels traditie bij SEH en dat bevalt van alle kanten goed. Tijdens de huldiging mochten ook de jongens van Real Madrid, onderdeel van de Veldhuis League4Kidz, naar voren komen als de winnaars. Siem van de Streek was in die categorie overigens de winnaar van de penaltybokaal.

Alle winnaars gefeliciteerd! En mogelijk volgt er nog een huldiging, want zo moet SEH JO13-3 bijvoorbeeld aanstaande maandag de kampioenswedstrijd spelen tegen concurrent CSV’28. De blauwwitten zullen moeten winnen om als eerste te eindigen. Wordt vervolgd, dus!