Opbrengst ClubFund-actie ruim 2300 euro

Vrijdag 18 mei 2018

De ClubFund-actie bij onze hoofdsponsor Plus van den Hoven in Heerde heeft een fantastisch bedrag voor SEH opgeleverd! Vrijdagavond is een cheque ter waarde van 2310,20 euro overhandigd aan onze penningmeester Otto Teule. Hierbij een grote dank aan een ieder die hieraan heeft meegewerkt.

Met de spaaractie bij de supermarkt konden mensen eerder dit jaar sparen voor eigen artikelen met het clublogo van SEH en, indien gewenst, met naam. Bij iedere tien euro aan boodschappen kreeg iedereen een punt waarmee men kon sparen voor bijvoorbeeld een placemat of mok. Tegelijkertijd ging bij ieder punt ook een bedrag rechtstreeks naar onze eigen vereniging. Dat heeft dus het fantastische bedrag opgeleverd van 2310,20 euro. In totaal is er door de verschillende clubs ruim 5100 euro bij elkaar gespaard, en daar heeft SEH dus een heel groot aandeel in.

Naast de uitreiking van de cheques aan de verenigingen werden ook de prijswinnaar bekendgemaakt. Dit waren de leden die meeste artikelen hebben gekocht met de punten. De winnaars bij SEH waren:

1e Roan Bastiani van de JO13-2

2e Bo Jalink van de MO15-1 

3e Stijn van de Veen van de Veldhuis League4Kidz

Fantastisch gedaan en gefeliciteerd! Dit geldt niet alleen voor hen, maar voor iedereen. Want anders hadden we zo’n mooi bedrag niet kunnen en mogen ophalen.

De bestellingen die zijn gedaan via de FANshop in het kader van de ClubFund-actie zijn klaar en kunnen vanaf zaterdag 19 mei worden opgehaald. Dit kan alleen op vertoon van een print van een koopbevestiging die je per mail krijgt. In dat bericht staat ook de nadere informatie. Toch geen mail ontvangen? Ga dan naar je eigen FANshop en print het ‘ophaalbewijs' daar uit. Let op: de bestellingen kunnen alleen vanaf zaterdag tot woensdag 23 mei bij PLUS Van den Hoven-Heerde opgehaald worden. Bestellingen die NIET opgehaald worden tijdens de ophaaldagen, worden overgedragen aan de vereniging.

De ClubFund-actie was dus een groot succes! Iedereen daarom bedankt voor de medewerking.