Grensrechter Van Hell bedankt

Zaterdag 12 mei 2018

Na afloop van de wedstrijd tussen SEH en VSW (eindstand 0-1) bleef iedereen van de thuisploeg nog even op en om het hoofdveld hangen. Reden was het afscheid van assistent-scheidsrechter Sören van Hell, die deze zaterdagmiddag zijn laatste thuisduel heeft gevlagd.

Sören heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen met zijn functie als grensrechter. Volgende week, tijdens het uitduel in en tegen Zalk, is hij er nog wel bij. Maar de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Wijthmen, moet hij helaas al missen. Volgende week komt er dus na zes seizoenen een einde aan zijn werk als assistent-scheidsrechter. In die periode heeft hij degradaties, maar ook een kampioenschap van het eerste elftal van dichtbij meegemaakt.

Aan zijn afscheid werd natuurlijk niet voorbij gegaan en na afloop van de wedstrijd tegen VSW bedankte voorzitter Barend de Ruiter Sören voor de bewezen diensten. De voorzitter prees de grensrechter om zijn eerlijkheid en onpartijdigheid tijdens de duels. Uit handen van Michiel de Gooijer, aanvoerder van het eerste elftal, kreeg Sören daarop een bosje bloemen en een goede fles wijn aangereikt.

Later werd nog bekend dat Henri Houtman vanaf volgend seizoen het stokje, of vlagje, gaat overnemen van Sören. Hoe dan ook voor nu: Sören bedankt!