ClubFund-actie bijna afgelopen

Donderdag 19 april 2018

Nog een paar dagen en dan is de ClubFund-actie van onze hoofdsponsor PLUS Van den Hoven afgelopen. Zegels en punten zijn al niet meer verkrijgbaar bij de supermarkt, het is nu alleen nog mogelijk om de producten met de zegels te bestellen.

Het is verstandig eerst te kijken hoeveel punten je hebt en dan vervolgens de producten te kiezen. Zodat je niet met al te veel punten blijft zitten. Mocht je toch wat over houden? Help elkaar zoveel mogelijk om de punten bij elkaar te krijgen, zodat er niet heel veel punten overblijven. Want dat zou natuurlijk zonde zijn. Vraag bijvoorbeeld je vriendjes, teamgenoten of familieleden en kijk of je gezamenlijk bijvoorbeeld nog een tekenblok of mok kunt bestellen.

Opgelet! De FANshop sluit op 22 april om 24.00 uur. Tot die tijd kun je de codes verzilveren op de site. Vervolgens worden al de bestelde artikelen gemaakt en ontvang je een mailtje als de bestelling klaar ligt bij PLUS Van den Hoven. Op vertoon van de koopbevestiging kan het artikel vervolgens worden afgehaald. Naar verwachting is dit ongeveer twee weken na afloop van de actie.