SEH zoekt trainer dameselftal

Dinsdag 17 april 2018

Het damesteam van SEH is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer (m/v). Het gaat om een heel elftal vol enthousiaste vrouwen en meiden. De ene met groeipotentie en de ander juist aan het eind van haar carrière. Van jong tot oud, maar allen met een enorme drive om te winnen. Waar met zijn allen knetterhard gewerkt wordt om beter te worden, en waar vooral ook de gezelligheid en de wil om te winnen hoog in het vaandel staat.

SEH Vrouwen 1 komt uit in de 5e klasse, speelt wedstrijden op zaterdag en traint doordeweeks twee keer. Het is dit seizoen voor het eerst dat de Heerder voetbalvereniging een damesteam heeft. Het team is dus nog groeiende, maar is dit niet juist voor een trainer het mooist?

De meiden-jeugdafdeling van SEH groeit al jaren, en dat zorgt voor een mooi toekomstperspectief. Tevens is er een ambitieus beleidsplan, de club streeft er bijvoorbeeld naar door te groeien naar een voetballend hoger niveau. SEH is voor het komende seizoen op zoek naar die coach of trainer die aan de slag gaat met de ambities in het plan en speelsters wil ontwikkelen op technisch én tactisch niveau.

Een ander belangrijk punt voor de vereniging is de goede samenwerking met de technische commissie, de meiden-jeugdafdeling en de overige trainers en vrijwilligers binnen SEH. Het zou bijvoorbeeld ook mooi zijn als er scholing en ondersteuning plaats gaat vinden van de jeugdtrainers van de meidenafdeling, want het motto binnen de vereniging is niet voor niks ´Wij Zijn SEH´!

Neem voor vragen gerust contact op. En wie nu al interesse heeft in deze uitdagende functie kan een sollicitatie richten aan Gert Toorn via: voetbalzaken@vvseh.nl.