Bericht van de consul

Dinsdag 20 maart 2018

De laatste weken kwam het regelmatig voor dat het vanwege de weersomstandigheden twijfelachtig was of er gevoetbald kon worden. Dit geldt voor zowel de duels op onze eigen ‘De Eeuwlanden’ als voor de uitwedstrijden.

Dat het soms onduidelijk is bleek een paar weken geleden ook wel, toen onze consul Johannes Dekker nog net op tijd een meidenteam ervan kon weerhouden naar Genemuiden af te reizen voor een afgelast duel. Daarom ter verduidelijking nog even een paar regels en tips!

Wat betreft de thuiswedstrijden: de consul keurt zo vroeg mogelijk de wedstrijden en communiceert de uitslag hiervan ook met de verschillende betrokkenen. Op Twitter worden afgelastingen gemeld en op de homepage van de site komt te staan welke velden al dan niet beschikbaar zijn. Mocht er een algehele afgelasting zijn, dan verschijnt er ook een bericht op de site. Op verschillende manieren proberen we duidelijk te maken of een wedstrijd al dan niet doorgaat. De verantwoordelijkheid ligt bij de trainer, dan wel leider, van het team. Bij twijfel kan er natuurlijk altijd gebeld worden naar het clubhuis.

Dit laatste geldt natuurlijk ook voor de uitduels: bel bij twijfel gerust de ontvangende club en meldt eventueel het resultaat van het gesprek met je teamgenoten. Hiermee hopen we dat we overbodige ritjes in de toekomst kunnen blijven voorkomen!