Rabobank Clubkas Campagne start

Vrijdag 16 maart 2018

Inmiddels is de Rabobank Clubkas Campagne 2018 weer van start gegaan. Leden van de bank kunnen vanaf vrijdag 16 maart stemmen op hun favoriete vereniging op de Veluwe om de clubkas te spekken. Ook SEH heeft zich wederom aangemeld voor deze leuke actie.

Voor wie er lid is, alleen leden van de Rabobank mogen dus stemmen: een vriendelijk verzoek hierbij om op SEH te stemmen! Dit kan tot en met 9 april snel en eenvoudig via deze site.

Zoals ieder jaar stelt de Rabobank 150.000 euro beschikbaar om te verdelen aan de verenigingen op de Veluwe. Ieder lid mag twee stemmen uitbrengen. Een stem is naar verwachting ergens tussen de vijf en tien euro waard. Het te ontvangen bedrag kan dus flink oplopen. In 2016 kreeg SEH bijvoorbeeld 645 euro en vorig jaar was dat bedrag zelfs nog iets hoger!

Een dergelijk bedrag willen we natuurlijk graag weer! Mede dankzij het bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne hopen we de kantine een update te kunnen geven. Maar daar hebben we wel de hulp van alle SEH’ers voor nodig! Hoe meer stemmen er op SEH worden uitgebracht, des te meer geld we als vereniging immers mogen ontvangen. Iedereen die lid is van de Rabobank krijgt ook een uitnodiging om te stemmen of heeft deze inmiddels zelfs al ontvangen.

Tot en met 9 april dit jaar mogen de leden van de bank stemmen. Na die datum worden de stemmen geteld en vindt de verdeling onder alle verenigingen plaats. De uitreiking van de cheques vindt plaats op 19 mei. Dan wordt dus ook bekend welk bedrag SEH krijgt.