C1 Kampioen

Dinsdag 15 mei 2012

SEH C1 is op de één na laatste speeldag kampioen van de 2e klasse L geworden. De blauwwitte  stonden twee punten voor op achtervolger ESC C1, die één wedstrijd meer gespeeld hadden. De jongens wonnen het kampioensduel van vv Oene C1 met 3-0.

De entourage was fantastisch! Met veel enthiousiastme, vuurwerk en muziek werden de helden uit de ‘catacomben’ verwelkomd.

In de eerste helft leek het kampioenschap even in gevaar te komen te worden. De wind en de snelle spitsen van Oene zorgden voor veel gevaar voor het doel van Jurre. Het was het geluk van de kampioen dat de kansen onbenut bleven.

Ook SEH wist de nodige kansen te creëren om de score te openen. Een doelpunt bleef echter uit, waardoor het erop leek dat we zonder doelpunten de rust in gingen. In de allerlaatste minuten van de eerste helft was het Pieter die een ‘klutsbal’ raak schoot (zijn 20e competitiedoelpunt!). Het doelpunt kon niet op een beter moment vallen.

In de tweede helft speelde SEH het voetbal dat we van ze gewend waren. De zenuwen waren weg en er werd vrijuit gevoetbald. Dit resulteerde al gauw in een 2-0 voorsprong, doordat Robbin op fraaie wijze uithaalde. De blauwwitte bleven vooruit voetballen om het kampioenschap definitief veilig te stellen. Vlak voor tijd beslistte Hein de einstand, 3-0. Het was wachten op het laatste fluitsignaal, die niet veel later met veel ontlading ontvangen werd. Het feestje kon beginnen!

Na de wedstrijd werd het team van William Bax gehuldigd door het jeugdbestuurd van vv SEH. De spelers ontvingen een ingelijste teamfoto van het jeugdbestuurd en een ‘kampioensshirt’ van de sponsor (Remy Trading). Vervolgens is het team op de kar geweest en hebben we aan heel Heerde laten zien dat we kampioen zijn. Bij terugkomst op het sportpark stond een bakje patat klaar en hebben we de middag een vervolg gegeven in het jongeren centrum van t’ Honk.

Al met al hebben we een hele gezellige dag gehad (zie foto’s in het fotoalbum).We willen daarom iedereen bedanken die hier een bijdrage aan heeft geleverd. In het bijzonder willen we onze sponsor Remy Trading bedanken. Neem daarom even een kijkje op de website van Remy Trading: http://www.rtco.nl

Nog één wedstrijd tegen OWIOS C1 en dan zijn we alweer aan het einde gekomen van het seinzoen. Een top seizoen met vele hoogtepunten, waaronder de halve finale beker, het paastoernooi en natuurlijk het KAMPIOENSCHAP! Een top prestatie!

Meer foto’s en video’s kunt u vinden op: www.vvsehc1.ditismijnteam.nl