ClubFund-actie vrijdag van start

Dinsdag 06 februari 2018

Eindelijk is het zover! Komende vrijdagavond, om 19.00 uur, is bij onze hoofdsponsor Plus van den Hoven de aftrap van de ClubFund-actie. Vanaf dat moment is het mogelijk om te sparen voor jezelf én de club.

De actie loopt vanaf vrijdagavond 9 februari via ClubFund.nl. Zij zorgen ervoor dat er echte fanartikelen verkrijgbaar zijn van je club: een mok, poster, broodtrommel, stickervel, placemat en ga zo nog maar even door. Producten die je wilt hebben, zeker als je daarmee ook nog eens SEH steunt.

Tijdens de komende negen weken krijgen supporters, leden, fans en alle anderen bij iedere tien euro een spaarzegel. Daar hoort ook een code bij, die online op een persoonlijke fanshop is in te voeren. Met de spaarpunten is het mogelijk om de verschillende producten met clublogo en eventuele pasfoto zonder bijbetaling te bestellen vóór 22 april. Dat kan via deze site. Het ophalen van de producten vindt later plaats via de Plus-supermarkt. Via dezelfde site is overigens ook nog veel meer informatie te vinden over hoe alles werkt.

Het is hoe dan ook belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen meedoen aan de actie. Want: je spaart niet alleen voor jezelf, maar ook voor de club. Voor iedere zegel ontvangt SEH namelijk een bijdrage. En die kans willen we zeker niet aan ons voorbij laten gaan!

Wie vast een kijkje wil nemen en benieuwd is naar alle artikelen: www.clubfund.nl/SEH