Planning eerste fotosessie ClubFund

Donderdag 11 januari 2018

De eerste fotosessie voor de spaaractie ClubFund bij supermarkt Plus van den Hoven is komende zaterdag in het clubhuis van SEH. De fotograaf is aanwezig van 9.00 uur tot en met 13.00 uur. Het is daarom belangrijk dat iedereen zich houdt aan de afspraken die de afgelopen weken zijn gemaakt.

De actie houdt in dat er echte fanartikelen verkrijgbaar zijn van je club SEH: een mok, poster, broodtrommel, stickervel, placemat en ga zo nog maar even door. Producten die je wilt hebben, zeker als je daarmee ook nog eens SEH steunt. Nadat iedereen op de foto is gezet, kunnen de producten gemaakt worden.

Plus van den Hoven start de actie op 19 februari. Tijdens de negen daaropvolgende weken krijgen supporters, leden, fans en alle anderen bij iedere tien euro een spaarzegel. Daar hoort ook een code bij, die online op een persoonlijke fanshop is in te voeren. Met de spaarpunten is het mogelijk om de verschillende producten zonder bijbetaling te bestellen. Halverwege mei kunnen de bestelde artikelen worden opgehaald. Dan krijgt SEH ook een bedrag, want per spaarpunt gaat er een bijdrage rechtstreeks naar de vereniging. Je spaart dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor de club! Ieder lid krijgt later nog een actiefolder waarin netjes staat uitgelegd hoe alles werkt.

De leiders van de verschillende teams zijn de afgelopen weken op de hoogte gebracht van deze actie. De foto’s worden gemaakt op de zaterdagen 13 en 20 januari. In dit document (excel-bestand) is de planning voor het eerste fotomoment te vinden. Uiteraard wordt iedereen in SEH-kledij verwacht.

Het is van belang dat ieder team zich houdt aan de planning, zodat de fotosessie soepel en vlot kan verlopen.

De planning voor 20 januari is volgende week ook op deze site te vinden.