Ook promotie voor SEH JO17-1

Dinsdag 19 december 2017

Na team 013-1 heeft ook SEH eerste klasse team 017-1 promotie bereikt naar de promotieklasse voor 2 plekken in de hoofdklasse.

Uiteindelijk gaf een gedeelde 4/5e plek (met nog de nodige inhaalwedstrijden op het programma en dus kans op een absolute topklassering) de doorslag bij de KNVB en mogen de B jongens zich gaan opmaken voor een sterke voorjaarscompetitie, waarin er weer aan de verdere ontwikkeling en de weerbaarheid gewerkt kan worden voor een volgende stap.Scherp zijn en blijven wordt dan zeker een kernvoorwaarde. 

Het team met doelman Ties, verdedigers Robin, Bram, Jeroen, Gerjon en Jordi vormden een goede basis en een vast blok, het middenveld met Mathijs, Tijmen, Luuk en Cas was al sterk en kan alleen maar sterker worden en de aanval met Jurre, Wessel, Maurice en Hessel is snel, creatief en gevaarlijk. 

Het team van trainer Gerben Bleumink en leider Henri van Leeuwen speelde voor het eerst in de eerste klasse en een goede najaarsreeks leverde dit resultaat en dus deze promotie op. 

We feliciteren de spelers en staf en wensen het team nu alvast succes in de promotieklasse