SEH JO13-1 naar promotieklasse

Dinsdag 19 december 2017

Door een gedeelde eerste plek in de eerste klasse samen met IJVV ( beiden 24 uit 9) heeft SEH J013-1 van trainer Jan Willem Hanekamp promotie bereikt naar de promotieklasse, waarbij de eerste 3 weer promoveren naar de Hoofdklasse. 

Dit is toch wel een bijzondere prestatie van deze groep van SEH met een mix van ervaren 2e jaars en zeer talentvolle 1e jaars en is in feite het talentteam van SEH en dat zien ook de scouts van KNVB en BVO's. 

In totaal 8 wedstrijden gewonnen en slechts 1 verloren van mede promovendus IJVV, waarin het team heel lang goed partij gaf met een terechte voorsprong en alleen in de eindfase net wat kracht tekort kwam. 

Het team speelt aanvallend gedurfd voetbal met veel druk naar voren en is moeilijk te verslaan door een variatie aan kwaliteit en mogelijkheden. Ook bezit het team het nodige karakter door een moeizame wedstrijd ook over de streep te kunnen trekken. 

Aanvallers als Jesse, Olivier, Imre en Boaz bezitten veel snelheid, maken goede acties en hebben scorend vermogen met eerst ook nog Luuk en later Sem erbij. 

Middenvelders als de creatieve Nathan en de tactisch sterke Wessel en Thomas houden goed grip op het geheel bij balbezit en balverlies.

 Verdedigers als Cas, Galileo, Lasha, Timo en Matias zijn goed in de duels en vormen een sterke basis achterin met uiteraard sluitpost doelman Olaf. 

Uit dit team zullen in 2024 zeker enkele spelers in SEH 1 spelen, met andere woorden er is voldoende toekomstperspectief en straks een mooie en leerzame competitie en je kunt daardoor stappen gaan maken in de verdere ontwikkeling als voetballer. 

We wensen deze groep en staf met ook de leiders Marcel en Miranda veel plezier en succes in de promotieklasse!!